Kjøttbransjen
13.12.2018
BØVERBU Hos Toten Kjøtt på Bøverbu er det praktisk talt jul hele året. Farsespesialisten fra Toten produserer nemlig medisterfarse samtlige av årets 12 måneder, men i nå på tampen av året er farseproduksjonen fordoblet i forhold til en normalmåned.
600 tonn medisterfarse og 250 tonn medisterkaker pr. år er fasit for bedriftens to viktigste enkeltprodukter. Så etterspurte er produktene at bedriften leverer til samtlige fire dagligvarekjeder.
EKSTREM FERSKVARE
- Vi er tett på butikkene og kan svinge oss rundt meget raskt. Får vi bestilling før klokken 15.00 den ene dagen, så har vi farse klar til utkjøring til klokken 07.00 neste morgen. Farse er ekstrem ferskvare. De store og de som går over grossist, går glipp av en dag i butikk. Når holdbarheten er produksjonsdagen pluss tre dager, betyr det mye, sier Rolf Selmer-Hansen
20 MILLIONER I OPPGRADERING
November og desember er selvsagt de to viktigste månede
Gå til medietEKSTREM FERSKVARE
- Vi er tett på butikkene og kan svinge oss rundt meget raskt. Får vi bestilling før klokken 15.00 den ene dagen, så har vi farse klar til utkjøring til klokken 07.00 neste morgen. Farse er ekstrem ferskvare. De store og de som går over grossist, går glipp av en dag i butikk. Når holdbarheten er produksjonsdagen pluss tre dager, betyr det mye, sier Rolf Selmer-Hansen
20 MILLIONER I OPPGRADERING
November og desember er selvsagt de to viktigste månede