Antall medier: 47
Antall artikler: 1985

Mat og drikke

Siste nytt

Unødvendig matsvinn og middelmådige baguetter. MP Storkjøkken deltok på Foodscape med et baguette-system som løser begge problemene.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
- All positiv utvikling skjer mellom personer som har ulike idéer. Innovative miljøer skapes ved at personer som har forskjellig syn respekterer hverandre. Det har vi gjort på hjemmebane og det har vi ikke minst gjort i oste-Norge, sa Gunnar Waagen i Tingvollost.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Osteverdensmester Jørn Hafslund vil produsere mer Fanaost. Det er ikke gjort over natten. Han skulle gjerne solgt mer til institusjoner, men opplever at de er redde for småskalaprodusenter.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Rådet fra helsemyndighetene er at vi får det vi trenger av vitaminer og mineraler gjennom et vanlig og variert kosthold. Hvorfor er det så mange av oss som likevel spiser vitamintabletter for sikkerhets skyld eller urteekstrakter for å få mer overskudd i hverdagen?
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Insekter på menyen er ofte svaret på den økende etterspørselen etter gode proteinkilder.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
På matvarer som ikke er lett bedervelige angis holdbarheten gjerne med en «best før» dato.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
I en urban verden der folk er enda mer på farten enn før, blir også kravene til hygieneløsninger utenfor hjemmet større.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Våre nye potetbåter har et delikat og rustikt utseende. Dette gir kjøkkenet muligheter for god variasjon på sin meny.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Unngår du salatbaren i kantina? Det er det flere grunner til å slutte med. Forskning viser at de som spiser fra salatbaren får i seg et gjennomsnittlig dagsinntak med grønnsaker allerede til lunsj.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Regjeringen samlet kjøkken- og pleiepersonell fra fem fylker da inspirasjonsdagen om matglede for eldre ble arrangert i Grimstad. Deltakerne fikk oppleve Grimstad-modellen både i teori og praksis.
article_print Kjøkkenskriveren
11.12.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt