Antall medier: 47
Antall artikler: 2064

Mat og drikke

Siste nytt

Arbeidsoppgavene er tilnærmet like og det er under 10 kroner i timen som skiller en faglært kokk fra en ufaglært.
article_web Kjøkkenskriveren
08.02.2019
Nytt år betyr nye muligheter - og kanskje nye menyer? Tine Partner-skolen arrangerer kurs rundt om i hele landet de nærmeste ukene.
article_web Kjøkkenskriveren
05.02.2019
Et nytt bransjeutvalg skal gi økt slagkraft for kantine- og serveringsbransjen i NHO Service og Handel.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
For ellevte gang er prisen for “Beste norske kokebok" delt ut, og 2018-vinner ble Tom Victor Gausdal og Stian Floer med boka “Grønnsakskokeboka".
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
Deltas nye pensjonskalkulator skal hjelpe deg som medlem å regne ut hva du kan få i pensjon med den nye offentlige tjenestepensjonen.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
For fjerde gang har Kjøkkentjenesten i Grimstad kommune hatt praktikant fra University College Leuven Limburg i Belgia. Neste gang går veien også motsatt vei. Avdelingsleder Harald Birkenes er invitert til universitetet i Belgia for å forelese for ernæringsstudenter.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
Over 100 deltakere deltok på Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2019 i Stavanger i midten av januar. Statholdergaarden med Audun Blystad og Håvard Onsøyen, med lagleder Torbjørn Forster som vant Norgescup 2019 for kokker.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
At en halvveis tilfeldig bordsetting skulle ende opp som et forskningsprosjekt om matlyst og måltidsopplevelser for personer med demens var det absolutt ingen som forutså.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
Mattilsynet har vurdert merking av 209 brød og brødvarer som selges her i landet. Hele 8 av 10 hadde mindre eller større feil i forhold til regelverket.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019
Eldrereformen Leve hele livet startet 1. januar og varer fram til 2023. I forkant gjennomførte regjeringen seks inspirasjonsseminarer rundt om i landet under tittelen «Mat- og måltidsglede for eldre». Nylig avgåtte landbruks- og matminister Bård Hoksrud (Frp) forteller her hva han selv ble inspirert av etter å ha deltatt både i Grimstad, Hamar og Mosjøen.
article_print Kjøkkenskriveren
05.02.2019

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt