Årsmøtet i Nortura SA gjenvalgte Trine Hasvang Vaag fra Snåsa som styreleder. Hun tar dermed fatt på sitt syvende år som styretopp i samvirkebedriften.
I 2022 ble bransjeretningslinjen for hygienisk råvarekvalitet revidert, og i den forbindelse har Animalia utviklet et kurs for operatører på slaktelinjene.
VestfoldLAB er et laboratorium for vann og mat som jobber tett med NAV og NAV sine samarbeidspartnere knyttet til inkludering. Samtidig analyserer laboratoriet store mengder mat for ulike næringslivsaktører, ikke minst Kjøttbransjen. Flere, både store og små aktører i kjøttbransjen, sender produktene sine til VestfoldLAB for analyse og holdbarhetstesting.
Denne uken gikk det ut brev til medlemmene med innkalling til landsmøtet for Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbunds som avholdes på Hankø Spa hotell, 2. juni 2023.
Ferieloven av 1988 sikrer arbeidstakere sin rett til feriefritid, jf. § 1. Retten gjelder eksempelvis selv om virksomheten skifter eier, om arbeidstaker er nyansatt, har blitt sagt opp, sier opp, har sykdomsfravær, eller tar ut permisjon.