AddToAny

Startet selv som vikar - anbefaler nye å holde ut

Startet selv som vikar - anbefaler nye å holde ut
Forbundsleder Gerty Lund er ikke i tvil om at en rekke nyutdannede sliter med å få jobb. Det er en av grunnene til at dette er blant satsingsområdene for Norsk Fysioterapeutforbund.
- Det er ingen tvil om at det er vanskelig å få jobb som fersk fysioterapeut, og kanskje også for vanskelig. Det skyldes først og fremst at det er for få jobber. Vi mener det blant annet mangler 500 fysioterapeuter i skolehelsetjenesten og ved norske h elsestasjoner, og vi jobber intenst med å få helsemyndigheter til å øke antallet, sier Lund.

NFF har blant annet løpende dialog med Helse- og omsorgsdepartementet. I tillegg har forbundet bistått Stortingspolitiker Nicholas Wilkinson (SV) med å fremme et forslag om et eget utvalg som vurderer rehabilitering i Norge. Mål

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

Nulltoleranse for binæring, krav om å flytte klinikken på kort varsel samt krav om å søke tillatelse for fravær. Det er noen av punktene i en ny avtale Oslo kommune har vedtatt for fysioterapeuter med driftsavtale.
Fysioterapeuten 27.01.2021
Når intimitet gir smerter og underlivet skaper problemer. Det er hovedtema, når faggruppen for kvinnehelse inviterer til årsmøte.
Fysioterapeuten 27.01.2021
Når dette skrives, er vi straks ferdig med første uken av januar 2021. Covid-19 er fortsatt med oss og smitteraten er i øyeblikket all time high.
Fysioterapeuten 27.01.2021
En tredjedel til halvparten av pasientene til fysioterapeut Arild Sørskår-Venæs dropper ut. Frustrasjonen lettet da en tung rusmisbruker sa til ham: «Dette har reddet livet mitt».
Fysioterapeuten 27.01.2021
En främre korsbandsskada är vanligt förekommande bland fysiskt aktiva personer inom sporter som innehåller vridningar, inbromsningar och snabba riktningsförändringar, såsom handboll och fotboll.
Fysioterapeuten 27.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt