Kjøttbransjen
21.03.2019
Helsehensyn knyttet til fett-, salt- og sukkernivåer driver mye av forbrukerens kjøpsadferd. Dette må både kjøttbransjen og vi som leverer krydder og tilsetninger til denne bransjen, forhold oss til.
Adm. direktør i Arne B. Corneliussen (ABC) er klar på at ingredienser og det aller meste av det som tilsettes kjøttråvaren i forbindelse med prosessering av kjøttråvarer til ferdigprodukter, er i søkelyset som aldri før. Det mener han er naturlig, tatt i betrakting forbrukernes skjerpede holdninger til helse og helsespørsmål.
MEDIEFOKUS
- Forbrukerne har vel aldri vært bedre informert om ingredienser og effektene de har på helsen vår. Å se forbrukere som studerer næringsverdier og ingredienslister på produkter ute i butikk, er ikke et uvanlig syn.
Men de forstår like
Gå til medietMEDIEFOKUS
- Forbrukerne har vel aldri vært bedre informert om ingredienser og effektene de har på helsen vår. Å se forbrukere som studerer næringsverdier og ingredienslister på produkter ute i butikk, er ikke et uvanlig syn.
Men de forstår like