Kjøttbransjen
18.10.2018
Smalahove, sammen med Vossakorv fra Vossakjøt, betegnes som selve signaturretten på Voss. Produktet har en mørk tekstur og en saftig smak.
Tildelingen av Spesialitet-merket skal bidra til økt oppmerksomhet rundt de gamle, norske mattradisjoner. Stolte produsenter fra Vossakjøt og Smalahovetunet tok imot utmerkelsen.
- At vi kan satse større for å videreføre Smalahovekongen Ivar Lønes tradisjonelle livsverk, nå gjennom hans sønn Geir, er for oss veldig ærefullt. Nå vil vi vise fram produktet til hele landet, sier en stolt Willy Roger Jacobsen, styreleder og eie
Gå til mediet- At vi kan satse større for å videreføre Smalahovekongen Ivar Lønes tradisjonelle livsverk, nå gjennom hans sønn Geir, er for oss veldig ærefullt. Nå vil vi vise fram produktet til hele landet, sier en stolt Willy Roger Jacobsen, styreleder og eie


































































































