Kjøttbransjen
20.09.2018
RÅDE Roar Stang Kjøtt har snart et år bak seg i nye lokaler med firedoblet kapasitet. Nå teller østfoldbedriften på knappene om det skal satses videre på halalprodukter i dagligvarebutikkene.
En linje for skinke og bacon på den ene siden av bygget; en linje for halalprodukter på den andre. Skulle halalsalget ta av enda mer, så kan Roar Stang Kjøtt produsere for fullt på to parallelle linjer. Foreløpig er det langt igjen dit, men de nye lokalene på Åkebergmosen næringsområde i Råde er bygd slik at det skal være mulig.
DAGLIGVARETVIL
Akkurat nå må kjøttbedriften bestemme seg for om halal er fornuftig å satse på også i dagligvarehandelen.
- Vi har prøvd det ut, men det er nok litt mer krevende enn vi først trodde. Skal vi kjøre videre, så må vi investere betydelig i det, sier Paal Stang. Han
Gå til medietDAGLIGVARETVIL
Akkurat nå må kjøttbedriften bestemme seg for om halal er fornuftig å satse på også i dagligvarehandelen.
- Vi har prøvd det ut, men det er nok litt mer krevende enn vi først trodde. Skal vi kjøre videre, så må vi investere betydelig i det, sier Paal Stang. Han