Kjøkkenskriveren
24.06.2024
Nutshell er kostdatasystemet som stadig spiser seg inn på det norske markedet. Siste kunde i porteføljen er Helse Nord-Trøndelag.
Nutshell kom på markedet i 2003. Blant de første kundene var St. Olavs hospital og Oslo universitetssykehus Ullevål. St. Olavs hospital bruker fortsatt Nutshell og det gjør også 11 andre sykehus rundt om i landet. 24 kommuner har tatt i bruk kostdatasystemet.
- Vi ønsker selvfølgelig flere kunder, og vi mener vi tilbyr et solid og brukervennlig system som er tilpasset både sykehus, andre institusjoner og matombringing til hjemmeboende, sier Linda Kornstad Nygård, fagansvarlig for Nutshell i Embla AS.
I tillegg kan systemet også benyttes av andre som produserer eller serverer mat, for eksempel kafeer eller cateringfirma. - Vårt viktigste argument i markedsføringen e
Gå til mediet- Vi ønsker selvfølgelig flere kunder, og vi mener vi tilbyr et solid og brukervennlig system som er tilpasset både sykehus, andre institusjoner og matombringing til hjemmeboende, sier Linda Kornstad Nygård, fagansvarlig for Nutshell i Embla AS.
I tillegg kan systemet også benyttes av andre som produserer eller serverer mat, for eksempel kafeer eller cateringfirma. - Vårt viktigste argument i markedsføringen e