Kjøttbransjen
03.05.2018
Norske slakterier er i Europa-toppen når det gjelder hygiene. Det er en av flere konklusjoner i kjølvannet av forskningsprosjektet Hygenea - risikobasert hygienekontroll i europeiske slakterier.
På sluttseminaret nylig på Gardermoen, deltok fagfolk fra Mattilsynet, kjøttbransjen, Veterinærinstituttet og NMBU Veterinærhøgskolen. Her ble resultater fra prosjektet og erfaringer fra felt delt og diskutert. I sin oppsummering la fagdirektør Ole Alvseike i Animalia vekt på tre forhold:
KOMMUNIKASJON OG SAMHANDLING
- Tillit mellom sentrale aktører er en viktig suksessfaktor og roller/habilitet må respekteres. Kjøttbransjen, Mattilsyn og FoU-milj�
Gå til medietKOMMUNIKASJON OG SAMHANDLING
- Tillit mellom sentrale aktører er en viktig suksessfaktor og roller/habilitet må respekteres. Kjøttbransjen, Mattilsyn og FoU-milj�