Kjøkkenskriveren
12.12.2016
Kokker viser lite interesse for lagkonkurransen NM i institusjonskokkfaget. Innen fristen var det bare fire lag som hadde sendt inn menyforslag. - Det er uheldig for konkurransens del, men ikke kritisk for Kost- og ernæringsforbundet, sier leder Arnt Steffensen.
NM i institusjonskokkfaget - lag har vært arrangert siden 1998. I en årrekke var konkurransen lagt til Den norske matfestivalen i Ålesund. De siste to gangene har den vært en del av Smak-messen på Norges Varemesse, Lillestrøm.
De siste årene har kokkene sviktet konkurransen. I år er interessen altså så laber at den blir avlyst. Dette til tross for at Kost- og ernæringsforbundet satte ned et eget utvalg som skulle gå gjennom konkurransereglene og både forenkle og gjøre dem mer tidsriktige.
Innen fristen var det bare fire lag som hadde meldt seg på.
- Dette er for lite grunnlag. Vi arrangerer ikke NM for enhver pris, sier Steffensen, som bekla
Gå til medietDe siste årene har kokkene sviktet konkurransen. I år er interessen altså så laber at den blir avlyst. Dette til tross for at Kost- og ernæringsforbundet satte ned et eget utvalg som skulle gå gjennom konkurransereglene og både forenkle og gjøre dem mer tidsriktige.
Innen fristen var det bare fire lag som hadde meldt seg på.
- Dette er for lite grunnlag. Vi arrangerer ikke NM for enhver pris, sier Steffensen, som bekla