Kjøkkenskriveren
12.12.2016
Av og til slår det oss at galskap har overtatt for alminnelig folkevett når det gjelder mat og helse. Hva i all verden skal da leverandørene gjøre for å tilfredsstille massevis av rare krav? Vi snakker jo om alle som er tilknyttet landbruket, matindustrien, storhusholdningssegmentet, restauranter og tilliggende herligheter, samt ikke å forglemme kokkene. De synes å være prisgitt følelsesstyrte svingninger i markedet, preget av synsere av alle slag. Vår sympati er på plass! Samtidig kan vi ikke unngå å kjenne en økende irritasjon over alle dem som forkludrer den alminnelige matgleden. Og denne matgleden er vel snart bare er av historisk interesse. For nå lever vi jo alle på en eller annen diett.
En kjent matblogger ("lege og seksbarnsmor"), med krav om ca. 80.000 kroner for et foredrag, har meddelt offentligheten at hun ikke er interessert i å bli rik. Vi melder hermed på egne vegne at vi har helt andre interesser. Vi vil nemlig gjerne blir ustyrtelig rik, men har
Gå til medietEn kjent matblogger ("lege og seksbarnsmor"), med krav om ca. 80.000 kroner for et foredrag, har meddelt offentligheten at hun ikke er interessert i å bli rik. Vi melder hermed på egne vegne at vi har helt andre interesser. Vi vil nemlig gjerne blir ustyrtelig rik, men har