Kjøttbransjen
16.08.2018
På de varmeste dagene denne sommeren, måtte wagyukundene få råd om å komme tilbake en annen gang. Men med mer fart på kjølediskene gikk sommeren bra for Annis Pølsemakeri i Mathallen.
- Vi måtte stille litt på kjølediskene, ja, sier Daniel Byskov. Sjefen på Annis Pølsemakeri i Mathallen i Oslo har lagt bak seg en sommer med de varmeste dagene siden starten.
- Det har vært veldig varmt inne her. Så har vi passet på varetransporten vår: Vi har måttet legge på poser med is for sikkerhets skyld, for å holde temperaturen nede, sier han.
VARM BUSSTUR
I sommervarmen er det likevel kundene som er den største trygg mat-utfordringen.
Gå til mediet- Det har vært veldig varmt inne her. Så har vi passet på varetransporten vår: Vi har måttet legge på poser med is for sikkerhets skyld, for å holde temperaturen nede, sier han.
VARM BUSSTUR
I sommervarmen er det likevel kundene som er den største trygg mat-utfordringen.


































































































