AddToAny

Min arbeidsdag: - Vil aldri glemme dugnadsånden

Min arbeidsdag: - Vil aldri glemme dugnadsånden
Iselin Winther vil aldri glemme den dugnadsånden som de ansatte på Ifs kundesenter i Sarpsborg viste når de pakket ned hele kundesenteret på en dag.
Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Iselin Winther, Teamleder CC If Sarpsborg, 42 år.

Kaffe eller te?

Ingen av delene - er tilhenger vann, men kan strekke meg til kaffemokka om jeg må.

Hva har du på nattbordet?

Håndkrem og den siste boken til Jo Nesbø (Kongerike) som jeg ennå ikke har begynt å lese.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Når jeg står opp og går på badet starter jeg gjerne å tenke gjennom hva jeg skal gjøre i løpet av dagen. Noen ganger prater jeg til meg selv i dusjen som forberedelse til en utviklingssamtale.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Etter jeg kom tilbake på kontoret, er det stort sett bare sjongleringen av å ha medarbeidere hjemme i tillegg til på kontoret som påvirker meg direkte, i alle fall utover smittevernstiltakene vi har på kontoret. Jeg tror også at arbeidshverdagen har blitt påvirket av det faktum at jeg må tenke annerledes og stadig endre atferd for å klare å opprettholde en god arbeidsdag.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt.

De siste årene har vi gjort mye endringer i måten vi jobber og tenker på i If. Det har sakte, men sikkert gjort meg mer endringsvillig og beslutningsdyktig tror jeg. Allikevel må jeg si at den følelsen jeg hadde fra vi pakket ned hele kundesenteret på en eneste dag, er noe jeg sent kommer til å glemme. Det var en samarbeidsvilje, samhandling og dugnadsånd som ble vist den dagene. Jeg tror også det knyttet oss nærmere hverandre som lag for fremtiden.

Hva er det

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

- Jeg tenker at det blir et oppsving og økning i konkurser i 2021, flere inkassosaker og flere tvangsfullbyrdelser når bankene ikke kan utsette sakene lenger, sier utreder Morten Ousdal i Finans2.
Finansfokus 15.01.2021
En fersk høyesterettsdom legger større ansvar for rett identitet på bankene. Svaret fra bransjen er å øke sikkerheten.
Finansfokus 14.01.2021
Eika Gruppen bytter kjernebankløsning og kutter de årlige kostnadene til alliansebankene med inntil 250 millioner. Hovedtillitsvalgt Jan Flaskerud håper og tror det vil styrke alle parter i samarbeidet.
Finansfokus 13.01.2021
Alle de 1 800 Storebrand-ansatte i Norge og Sverige er invitert inn i prosjektet eller rettere sagt i prosessen som skal utvikle fremtidens arbeidsplass i selskapet. Svarene kommer i løpet av første halvår 2021.
Finansfokus 12.01.2021
Opprettelsen av et nytt morselskap for å styrke satsingen mot sparing blir tatt godt imot av tillitsvalgte i SpareBank 1-alliansen.
Finansfokus 11.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt