Kjøkkenskriveren
31.01.2017
Bare Bra Mat er Orkla Foods Norge sitt nye måltidskonsept som skal gi råd og inspirasjon til bedre ernæring i ulike sektorer. Først ut er sykehus og sykehjem.
-Orkla Foods har i mange år bidratt til sunnere mat ved å redusere betydelig på salt, sukker og mettet fett i produktene. Nå har vi også utviklet et helsekonsept som er skreddersydd mot ulike segmenter i storhusholdning, sier Janicke Norberg, marketingsjef storkjøkken i Orkla Foods Norge.
Fire segmenter eller sektorer peker seg ut. I tillegg til helsesektoren vil Orkla også utarbeide tips og inspirasjon til kantiner og barnehager/skoler. På Smak-messen lanseres Bare Bra Mat med spesielt fokus på tilpassede oppskrifter til beboere på sykehus og sykehjem. Måltidene består av små, energi- og næringstette porsjoner som passer til frokost, lunsj, mi
Gå til medietFire segmenter eller sektorer peker seg ut. I tillegg til helsesektoren vil Orkla også utarbeide tips og inspirasjon til kantiner og barnehager/skoler. På Smak-messen lanseres Bare Bra Mat med spesielt fokus på tilpassede oppskrifter til beboere på sykehus og sykehjem. Måltidene består av små, energi- og næringstette porsjoner som passer til frokost, lunsj, mi