Kjøkkenskriveren
30.10.2025
AKTUELL MED/OPPTATT MED FOR TIDEN:
Etter landsmøtet har vi nettopp startet arbeidet for de neste fire årene. Ellers snekrer jeg på et foredrag som jeg skal holde på TINEs fagseminarer i høst, det begynner å bli travelt i Helsedirektoratets arbeidsgruppe som oppgraderer Kosthåndboken, og så sitter jeg i tre forskjellige juryer som deler ut priser til ulike aktører i mat- og måltidsbransjen.
HVA MOTIVERER DEG MEST I JOBBEN?
Det motiverer meg å representere over 2000 dyktige fagpersoner. Det medlemmene gjør, betyr mye for mange. Det er kanskje ikke alle som kjenner til Kost- og ernæringsforbundet, men de som bør vite om oss gjør det. De gir uttrykk for at vi gjør en forskjell. Å vite at det nytter, det vi holder på med, motiverer.
HVA ER DIN VIKTIGSTE EGENSKAP I STILLINGEN DU HAR, OG HVORDAN BRUKER DU DEN?
Jeg er flink med ord. Det kommer godt med når vi skal knytte kontakter, skrive debattinnlegg, gi innspill, delta på hør
Gå til medietEtter landsmøtet har vi nettopp startet arbeidet for de neste fire årene. Ellers snekrer jeg på et foredrag som jeg skal holde på TINEs fagseminarer i høst, det begynner å bli travelt i Helsedirektoratets arbeidsgruppe som oppgraderer Kosthåndboken, og så sitter jeg i tre forskjellige juryer som deler ut priser til ulike aktører i mat- og måltidsbransjen.
HVA MOTIVERER DEG MEST I JOBBEN?
Det motiverer meg å representere over 2000 dyktige fagpersoner. Det medlemmene gjør, betyr mye for mange. Det er kanskje ikke alle som kjenner til Kost- og ernæringsforbundet, men de som bør vite om oss gjør det. De gir uttrykk for at vi gjør en forskjell. Å vite at det nytter, det vi holder på med, motiverer.
HVA ER DIN VIKTIGSTE EGENSKAP I STILLINGEN DU HAR, OG HVORDAN BRUKER DU DEN?
Jeg er flink med ord. Det kommer godt med når vi skal knytte kontakter, skrive debattinnlegg, gi innspill, delta på hør


































































































