Kjøkkenskriveren
02.09.2024
Navn/rolle/arbeidsted: Morten Per Endregaard, avdelingsleder Sandnes matservice
AKTUELL MED/OPPTATT MED FOR TIDEN:
Foruten å produsere mat til innbyggerne våre, 650-700 i tallet per dag, som bor på de forskjellige bo og aktivitetsenterne i Sandnes kommune, er vi nå opptatt med cateringordre til grillfester i Bydrift - avd bygg. Kjekke oppdrag som bidrar til trivsel og det å bli sett for det gode arbeidet vi gjør.
Vi er også opptatt med et stort oppdrag, Kongesommer, hvor Sandnes kommune, ved avdeling Kultur og Fritid, tilbyr aktiviteter for barn og unge i skolens ferie. Der har vi ansvaret for å produsere sunne hjemmelagde pizzasnurrer, påsmurt mat, frukt, grønnsaker, eplejuice og diverse som skal sette en ekstra spiss på tilværelsen til barn og unge i ferien sin.
HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Det å kunne planlegge for god og næringsrik mat. Det skal se godt ut både til det som serveres i enkle porsjoner og større enheter. Det setter vi høyt på vår ønskeliste over daglige oppgaver. Det får vi til ved å være engasjerte og nyskapende ernæringskokker med de økonomiske midlene vi rår over, og være ansvaret bevisst. Vi har en 5 ukers meny som rullerer og endres ved de ulike høytidene. Det å kunne bruke egenskapen som løsningsorientert og s
Gå til medietForuten å produsere mat til innbyggerne våre, 650-700 i tallet per dag, som bor på de forskjellige bo og aktivitetsenterne i Sandnes kommune, er vi nå opptatt med cateringordre til grillfester i Bydrift - avd bygg. Kjekke oppdrag som bidrar til trivsel og det å bli sett for det gode arbeidet vi gjør.
Vi er også opptatt med et stort oppdrag, Kongesommer, hvor Sandnes kommune, ved avdeling Kultur og Fritid, tilbyr aktiviteter for barn og unge i skolens ferie. Der har vi ansvaret for å produsere sunne hjemmelagde pizzasnurrer, påsmurt mat, frukt, grønnsaker, eplejuice og diverse som skal sette en ekstra spiss på tilværelsen til barn og unge i ferien sin.
HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Det å kunne planlegge for god og næringsrik mat. Det skal se godt ut både til det som serveres i enkle porsjoner og større enheter. Det setter vi høyt på vår ønskeliste over daglige oppgaver. Det får vi til ved å være engasjerte og nyskapende ernæringskokker med de økonomiske midlene vi rår over, og være ansvaret bevisst. Vi har en 5 ukers meny som rullerer og endres ved de ulike høytidene. Det å kunne bruke egenskapen som løsningsorientert og s