AddToAny

LE OG HA DET GØY - DET ER NOK ALVOR I VERDEN

Navn/rolle/arbeidsted: Morten Per Endregaard, avdelingsleder Sandnes matservice
AKTUELL MED/OPPTATT MED FOR TIDEN:
Foruten å produsere mat til innbyggerne våre, 650-700 i tallet per dag, som bor på de forskjellige bo og aktivitetsenterne i Sandnes kommune, er vi nå opptatt med cateringordre til grillfester i Bydrift - avd bygg. Kjekke oppdrag som bidrar til trivsel og det å bli sett for det gode arbeidet vi gjør.
Vi er også opptatt med et stort oppdrag, Kongesommer, hvor Sandnes kommune, ved avdeling Kultur og Fritid, tilbyr aktiviteter for barn og unge i skolens ferie. Der har vi ansvaret for å produsere sunne hjemmelagde pizzasnurrer, påsmurt mat, frukt, grønnsaker, eplejuice og diverse som skal sette en ekstra spiss på tilværelsen til barn og unge i ferien sin.

HVA TRIVES DU BEST MED I JOBBEN?
Det å kunne planlegge for god og næringsrik mat. Det skal se godt ut både til det som serveres i enkle porsjoner og større enheter. Det setter vi høyt på vår ønskeliste over daglige oppgaver. Det får vi til ved å være engasjerte og nyskapende ernæringskokker med de økonomiske midlene vi rår over, og være ansvaret bevisst. Vi har en 5 ukers meny som rullerer og endres ved de ulike høytidene. Det å kunne bruke egenskapen som løsningsorientert og s
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Sprøtt, spicy og friskt - fritert sild med thaisalat er en artig måte å tilberede en tradisjonell råvare på! Hva med å prøve den neste gang du har lyst på noe nytt og spennende til middag?
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Sommeren 2024 handlet ikke om agurknytt, men om potetprisene. Høye priser på poteter engasjerer mye, til tross for at de ellers har mistet mye popularitet.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Aldri før har så mange fullført videregående opplæring. Tall fra SSB viser at 82,2 prosent av elevene som startet i 2017, fullførte innen seks år, en økning på 1,2 prosentpoeng fra forrige kull.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
To av tre hjemmeboende eldre som mottar hjemmetjenester er underernærte eller i risiko for underernæring, ifølge en studie.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024
Essity, produsenten bak Tork, lanserer tre nye luksussåper for hoteller, serveringssteder og kontorer.
Kjøkkenskriveren 02.09.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt