Kjøttbransjen
16.08.2018
OSLO I tider der mange aktører i kjøttbransjen vegrer seg for å ta inn lærlinger, gjør A. Strøm-Larsen det stikk motsatte. I øyeblikket har bedriften hele fem lærlinger på plass i sine to avdelinger og det er nær en tredjedel av det samlede antall lærlinger i sørnorske KLF-bedrifter.
Normalt har Oslo-bedriften satt av ressurser til en læring pr. år de siste årene. Nå gir bedriften praksisplass til tre kjøttskjærere, en pølsemaker og butikkslakter.
- Dette er et ledd i våre bestrebelser med å få motiverte fagfolk til å bli og ikke minst trives i bedriften, sier daglig leder Erik Strøm-Larsen i engrosavdelingen på Furuset.
GODT ARBEIDSMILJØ
Her i bladet har vi opp gjennom årene skrevet mange spaltemillimeter om behovet for rekruttering til kjøttfaget. Det at unge velger en yrkeskarriere i kjøttbransjen, er viktig i mange sammenhenger. Avhengigheten av importert arbeidskraft blir mindre og sjansene
Gå til mediet- Dette er et ledd i våre bestrebelser med å få motiverte fagfolk til å bli og ikke minst trives i bedriften, sier daglig leder Erik Strøm-Larsen i engrosavdelingen på Furuset.
GODT ARBEIDSMILJØ
Her i bladet har vi opp gjennom årene skrevet mange spaltemillimeter om behovet for rekruttering til kjøttfaget. Det at unge velger en yrkeskarriere i kjøttbransjen, er viktig i mange sammenhenger. Avhengigheten av importert arbeidskraft blir mindre og sjansene


































































































