Kjøttbransjen
16.08.2018
Reserver 19. september i din kalender allerede i dag, da arrangeres Kjøttfagdagen. Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.
0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.
Industri 4.0 blir omtalt som den fjerde industrielle revolusjon. Den skjer nå, fordi teknologien som vi omgir oss med gjennom internett og digitale verktøy gjør det mulig å persontilpasse industriell produksjon. Også kjøttindustrien vil bli påvirket, så på symbolsk vis blir det fire foredrag som belyser hvordan teknologien kan endre norsk kjøttindustri.
Vi hører nesten daglig om at butikker
Gå til medietIndustri 4.0 blir omtalt som den fjerde industrielle revolusjon. Den skjer nå, fordi teknologien som vi omgir oss med gjennom internett og digitale verktøy gjør det mulig å persontilpasse industriell produksjon. Også kjøttindustrien vil bli påvirket, så på symbolsk vis blir det fire foredrag som belyser hvordan teknologien kan endre norsk kjøttindustri.
Vi hører nesten daglig om at butikker


































































































