Kjøkkenskriveren
10.04.2017
Medlemmer i Kost- og ernæringsforbundet kan ikke bare lage mat. De kan også maskinoppvask. Både Ketil André Andreassen (midten) og Astrid Rønningen havnet på pallen som gull- og bronsevinner under NM i Maskinoppvask på Smak-messen.
-Dette var fantastisk morsomt! Jeg elsker jobben som oppvasker og trives veldig godt på de tre stredene jeg har denne jobben: Sykehuset Østfold, Quality Hotel Fredrikstad og Fredrikstad stadion, sier Ketil André Andreassen i en pressemelding fra Smak.
Han startet som oppvasker sammen med faren sin på Fredrikstad Stadion da han var 12 år gammel. Etter hvert ble han utdannet kokk, men han trives best som oppvasker.
ÅRETS RENESTE EVENTYR
Bransjeforening
Gå til medietHan startet som oppvasker sammen med faren sin på Fredrikstad Stadion da han var 12 år gammel. Etter hvert ble han utdannet kokk, men han trives best som oppvasker.
ÅRETS RENESTE EVENTYR
Bransjeforening