Kjøkkenskriveren
05.09.2023
Kålrot, eller som noen kaller den, «kålrabi» eller «Nordens appelsin», er både en vitaminbombe og klimavinner. Man kan lage god og rimelig mat med kålrot, og den er mye mer anvendelig enn det mange tror.
- Kålrot er faktisk en av mine favoritter og den fortjener virkelig å bli brukt mer - allsidig, rimelig, god på smak og bærekraftig som den er, sier Toril Gulbrandsen, matfaglig rådgiver i Opplysningskontoret for frukt og grønt.
KÅLROT PÅ NYE MÅTER
De fleste som spiser kålrot spiser den i form av stappe eller i gryter, og kålrot i lapskaus er en klassiker. Men for dem som vil utvide repertoaret litt kan det være verdt å prøve ut knollen på nye måter. Toril
Gå til medietKÅLROT PÅ NYE MÅTER
De fleste som spiser kålrot spiser den i form av stappe eller i gryter, og kålrot i lapskaus er en klassiker. Men for dem som vil utvide repertoaret litt kan det være verdt å prøve ut knollen på nye måter. Toril


































































































