Kjøttbransjen
11.11.2021
Oppfatningene om mat og kosthold er mange, og mens noen stemmer godt overens med vitenskap og fakta, kan andre være mytepregede oppfatninger som fester seg når noe blir gjentatt mange nok ganger. Det viser en undersøkelse fra MatPrat gjennomført av YouGov.
er bruken av Spesialgrossisten Vest i forbindelse med distribusjon av varer. Det innebærer at man kan konsentrere seg 100 prosent om det bedriften er gode på - produksjon av kjøttvarer. Salgs- og distribusjonsaktiviteter er med andre ord overlatt til eksperter på området.
- Hvordan håndterer dere råvaresituasjonen? Mange bedrifter i privat kjøttbransje sliter her.
- Vi er så heldige å ha en stabil og god leverdør i Prima Jæren. Der får vi det vi etterspør til enhver tid og det igjen bidrar til stabil og god kvalitet på våre produkter, påpeker Bjarne Paulsen som forventer at de går tom for pinnekjøtt i år som de har for vane å gjøre. Det har selvsagt å gjøre med etterspørselen etter nettopp dette spesielle produktet.
1 Tror vi spiser mye mer kjøtt enn vi gjør
Halvparten av norske forbrukere tror v
Gå til mediet- Hvordan håndterer dere råvaresituasjonen? Mange bedrifter i privat kjøttbransje sliter her.
- Vi er så heldige å ha en stabil og god leverdør i Prima Jæren. Der får vi det vi etterspør til enhver tid og det igjen bidrar til stabil og god kvalitet på våre produkter, påpeker Bjarne Paulsen som forventer at de går tom for pinnekjøtt i år som de har for vane å gjøre. Det har selvsagt å gjøre med etterspørselen etter nettopp dette spesielle produktet.
1 Tror vi spiser mye mer kjøtt enn vi gjør
Halvparten av norske forbrukere tror v