AddToAny

Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?

Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?
Oppfatningene om mat og kosthold er mange, og mens noen stemmer godt overens med vitenskap og fakta, kan andre være mytepregede oppfatninger som fester seg når noe blir gjentatt mange nok ganger. Det viser en undersøkelse fra MatPrat gjennomført av YouGov.
er bruken av Spesialgrossisten Vest i forbindelse med distribusjon av varer. Det innebærer at man kan konsentrere seg 100 prosent om det bedriften er gode på - produksjon av kjøttvarer. Salgs- og distribusjonsaktiviteter er med andre ord overlatt til eksperter på området.
- Hvordan håndterer dere råvaresituasjonen? Mange bedrifter i privat kjøttbransje sliter her.
- Vi er så heldige å ha en stabil og god leverdør i Prima Jæren. Der får vi det vi etterspør til enhver tid og det igjen bidrar til stabil og god kvalitet på våre produkter, påpeker Bjarne Paulsen som forventer at de går tom for pinnekjøtt i år som de har for vane å gjøre. Det har selvsagt å gjøre med etterspørselen etter nettopp dette spesielle produktet.
1 Tror vi spiser mye mer kjøtt enn vi gjør
Halvparten av norske forbrukere tror v
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

Nortura blir ny hovedleverandør for hvitt kjøtt og egg til Forsvaret
Kjøttbransjen 27.01.2022
Gjennom omsetningsavgiften finansierer den norske bonden avsetningstiltak, produksjonsregulerende tiltak og opplysningsvirksomhet. Og via det siste tiltaket, får MatPrat sitt budsjett.
Kjøttbransjen 27.01.2022
Den siste prognosen fra markedsregulator Nortura viser at det er underskudd eller balanse for alle kjøttslag, mens det er overskudd av egg. For lam viser prognosen balanse frem til slaktesesongen, private kjøttbedrifter har stort behov for råstoff av lam, og frykter underskudd
Kjøttbransjen 27.01.2022
Daglig leder og eier i Åkeberg Skoglunn, Roger Lund, ønsker med dette å klargjøre at de ikke har noen form for kobling til Foods - som drev virksomhet
Kjøttbransjen 27.01.2022
Vi har tatt pulsen på bransjens bedrifter Datakriminalitet må tas på ramme alvor
Kjøttbransjen 27.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt