Kjøttbransjen
03.05.2018
For to år siden hentet bedriften hjem NM-gull for sin rødvinsmarinerte lammemørbrad. I år tok Høvikveien Kjøtt & Kolonial ikke bare nytt gull for samme produkt. Bedriften sikret seg i tillegg NM-tittel for produktet.
En imponerende prestasjon med andre ord, og naturlig da at produktet ble benyttet som råvare til hovedretten under middagen på årets kåringsarrangement.
ETABLERT I 1948
I dag er det tredje generasjon som driver virksomheten i Bærum. Det var nemlig bestefar til Christian Nilsen som for nøyaktig 70 år siden etablerte kjøttbedriften. For fire år siden tok Christian og kona Kirsti over. Og for ikke å bli værende i det de selv kaller en «boble», bestemte de seg for å bli en del av KLF-familien i 2015.
FELLESSKAPSFØLELSE
- Vi følte oss nokså ensomme ettersom vår virksomhet er nokså spesiell. Høvikveien Kjøtt & Kolonial er en miks av det meste. Vi
Gå til medietETABLERT I 1948
I dag er det tredje generasjon som driver virksomheten i Bærum. Det var nemlig bestefar til Christian Nilsen som for nøyaktig 70 år siden etablerte kjøttbedriften. For fire år siden tok Christian og kona Kirsti over. Og for ikke å bli værende i det de selv kaller en «boble», bestemte de seg for å bli en del av KLF-familien i 2015.
FELLESSKAPSFØLELSE
- Vi følte oss nokså ensomme ettersom vår virksomhet er nokså spesiell. Høvikveien Kjøtt & Kolonial er en miks av det meste. Vi