AddToAny

Grenseløst politisamarbeid: - Viktig for å eliminere dyrevernsaktivister

Grenseløst politisamarbeid: - Viktig for å eliminere dyrevernsaktivister
- Trakassering av bønder via innbrudd og filming av dyrene i driftsbygninger, kan på sikt vise seg å bli et beredskapsproblem ved at bønder gir opp sin virksomhet. Nå bør vi få til et politisamarbeid over landegrensene for å komme problemet til livs.
Det er den svenske politilederen Magnus Dahl som sier dette til bladet Kjøttbransjen etter at NRK nylig viste opptak i Dagsrevyen som har blitt til etter systematiske innbrudd i norske fjøs. Han stiller et stort spørsmålstegn ved den etiske vurderingen til NRK når de publiserer dette materialet. Dahl er den i svensk politivesen som vet mest om aktivisme og terrorisering av bønder i Sverige. Han er klar på at denne svenske trenden synes å ha «smittet» over til Norge.

Blir bagatellisert
- Vi ser det helt tydelig. Og vi ser det enda tydeligere at det er noen få sterke personer som driver dette framover. Akkurat nå er det rolig her i vest, men desto mer voldsomt i Skåne. Det har sammenheng
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøttbransjen

En av kjøttbransjens mest sentrale personer gjennom mange år, John Nordal, fyller neste år 80 år. I denne samtalen med Kjøttbransjen rekapitulerer han noen høydepunkter fra sitt mangeårige virke i denne bransjen.
Kjøttbransjen 19.08.2021
Mange Nortura-ansatte i Steinkjer kan miste jobben hvis skjæreavdelingen blir lagt ned. I september skal det avgjøres.
Kjøttbransjen 19.08.2021
KODAL I VESTFOLD Det er ikke bare fjørfebedriften i Vestfold som har opptatt Møller-parets oppmerksomhet de siste månedene. Rett før sommeren ble Holmens solgt til Grilstadkonsernet.
Kjøttbransjen 19.08.2021
Prediktiv mikrobiologi er en hjelpende hånd for kvalitetslederen. DMRIPredict.dk er en plattform der vi har samlet alle våre høysikkerhetsog sikkerhetsmodeller, og de er gratis å bruke.
Kjøttbransjen 19.08.2021
Mange tvister mellom privatpersoner, profesjonelle parter eller i forbrukerforhold springer ut av at kontrakter brytes. Det kan dreie seg om at differensial på bil må byttes ut, selv om man ble lovet av selger at bilen var solid.
Kjøttbransjen 19.08.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt