Kjøkkenskriveren
12.12.2016
En onsdag i november fikk tretten beboere på Tasta sykehjem en høyst uvanlig opplevelse da Re-naa, Stavanger-restauranten med Michelin-stjerne, sto for middagen.
Kjøkkensjef Svein Erik Renaa kunne fortelle at det var gjort få tilpasninger i menyen; den skulle være så autentisk som mulig.
Posjerte kamskjell, torsk med løyromsaus og reinsdyrfilet fra Røros kom på tallerkenen og passende viner i glasset. Seks retter. På forhånd hadde de eldre fått skriftlig invitasjon, de hadde gledet seg og pyntet seg. Torill Renaa, medeier i restauranten, hadde til og med tatt seg b
Gå til medietPosjerte kamskjell, torsk med løyromsaus og reinsdyrfilet fra Røros kom på tallerkenen og passende viner i glasset. Seks retter. På forhånd hadde de eldre fått skriftlig invitasjon, de hadde gledet seg og pyntet seg. Torill Renaa, medeier i restauranten, hadde til og med tatt seg b