Kjøttbransjen
07.06.2018
- Dagligvarekjedene følger ikke opp sine butikker i stor nok grad når det gjelder omsetning av lammekjøtt. Det må «kriges» mer i butikk om vi skal få fart i salget av lam- og sauekjøtt.
z PER A. SLEIPNES
Det er pensjonert kjøttbransjemann, Harald Normann fra Harstad som sier dette. Han er svært opptatt av å øke salget av norsk lamog sauekjøtt og Normann var en viktig premissgiver da NRK i slutten av mars viet dette temaet bred oppmerksomhet gjennom en dokumentar.
LEVERER TIL HORN
Harald Normann er nå småfebonde i Harstad og med basis i sine 82 vinterfôrede sauer, leverer han lam og sau til Horns Slakteri på Leknes i Lofoten. Normann peker både på Nortura og de tre
Gå til medietDet er pensjonert kjøttbransjemann, Harald Normann fra Harstad som sier dette. Han er svært opptatt av å øke salget av norsk lamog sauekjøtt og Normann var en viktig premissgiver da NRK i slutten av mars viet dette temaet bred oppmerksomhet gjennom en dokumentar.
LEVERER TIL HORN
Harald Normann er nå småfebonde i Harstad og med basis i sine 82 vinterfôrede sauer, leverer han lam og sau til Horns Slakteri på Leknes i Lofoten. Normann peker både på Nortura og de tre