Ren Mat
12.09.2023
Et sjømatmåltid med fremmede arter på tallerkenen bidrar til økt bevissthet om hvor viktig det er å forvalte de maritime økosystemene på en bærekraftig måte.
Tang og tare er en bærekraftig matressurs vi kan bruke mer i Norge. Slike sjøgrønnsaker bidrar til å produsere oksygen, binder karbondioksid fra atmosfæren, og forbedrer vannkvaliteten i kystområder. I denne isen gir vi den hjemmelagede sjokoladeisen et hint av nori-tangens friske mineralitet.
8 porsjoner Allergener: Egg, melk, nøtter
Fremgangsmåte
Ha vannet og sukkeret i en gryte og kok opp. La fosskoke i ca. 6 minutter eller til blandingen når 120 grader. Br
Gå til mediet8 porsjoner Allergener: Egg, melk, nøtter
Fremgangsmåte
Ha vannet og sukkeret i en gryte og kok opp. La fosskoke i ca. 6 minutter eller til blandingen når 120 grader. Br