HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
16.06.2023
Vi Ieser om hoteIIpriser i OsIo på over 10.000 kroner døgnet uten frokost under Nor-Shipping-messen, og at en svak norsk krone fører tiI en turiststrøm tiI Norge uten Iike.
Samtidig leser vi at både hoteller og serveringsbedrifter generelt forventer færre gjester fremover, at kostnadene øker og at det er nesten umulig å få tak i nok kompetent personell.
Høyere lånerente, høy inflasjon og lav kronekurs indikerer dempet forbruk fremover - både i virksomheter og privat. Dette får normalt negative konsekvenser for både reiselivs- og serveringsbedrifter. Tiden er derfor inne for å ta en «Helsesjekk» av egen virksomhet, slik at du er godt forberedt på mer turbulente tider.
Vi har nå vært igjennom tre år med pandemi, hvor mye ble tatt «på sparket» og midlertidige løsninger måtte finnes. Vi er tilbake til «normalen», og da er det også naturlig å ta en sjekk av de løsninger og det opplegg som ble etablert under pandemien. En Helsesjekk!
Biler er jevnlig på service, og de fleste virksomheter har opplegg for jevnlig helsesjekk for ansatte. Dette gjøres for å unngå mer alvorlige feil og/eller mangler på biler, og for bl.a. søke å avdekke alvorlig sykdom på et tidlig tidspunkt for ansatte.
Gå til medietHøyere lånerente, høy inflasjon og lav kronekurs indikerer dempet forbruk fremover - både i virksomheter og privat. Dette får normalt negative konsekvenser for både reiselivs- og serveringsbedrifter. Tiden er derfor inne for å ta en «Helsesjekk» av egen virksomhet, slik at du er godt forberedt på mer turbulente tider.
Vi har nå vært igjennom tre år med pandemi, hvor mye ble tatt «på sparket» og midlertidige løsninger måtte finnes. Vi er tilbake til «normalen», og da er det også naturlig å ta en sjekk av de løsninger og det opplegg som ble etablert under pandemien. En Helsesjekk!
Biler er jevnlig på service, og de fleste virksomheter har opplegg for jevnlig helsesjekk for ansatte. Dette gjøres for å unngå mer alvorlige feil og/eller mangler på biler, og for bl.a. søke å avdekke alvorlig sykdom på et tidlig tidspunkt for ansatte.