Ren Mat
08.03.2022
Det er ikke det samme hva kua eller geita spiser. Det påvirker melka - og igjen kvaliteten på osten. La oss spise ost og tenke på landskapet. Vi har ikke råd til å miste mer, skriver Ragna Kronstad.
FOR MANGE ER HÅNDVERKSOST noe som koster litt ekstra i en pent anrettet disk, som serveres i godt lag og som begeistrer smaksløkene.
Det finnes merkevarer som har slått seg fram og nesten blitt like kjente som Jarlsberg! Du kan lett markere deg selv som en kjenner om du kan noen navn på noen VM-gullmedaljevinnere.
Ja, for ost kan vinne VM-gull og norske oster har hentet hjem flere!
Jeg er også glad i ost i denne settingen, særlig den som handler om smaksløkene og hyggelig lag.
MEN OST ER SÅ MYE MER! Ost er en kobling til et landskap og lange tradisjoner. Det er her jeg kjenner hjertet virkelig begynner å slå. Gi meg historiene bak. La meg reise dit ostene lages!
En gang presenterte en sveitsisk ostemann meg for en ost som var ystet på melk fra kyr på vårbeite. Det påvirket smaken sa han, og jeg nikket med ostebiten i m
Gå til medietDet finnes merkevarer som har slått seg fram og nesten blitt like kjente som Jarlsberg! Du kan lett markere deg selv som en kjenner om du kan noen navn på noen VM-gullmedaljevinnere.
Ja, for ost kan vinne VM-gull og norske oster har hentet hjem flere!
Jeg er også glad i ost i denne settingen, særlig den som handler om smaksløkene og hyggelig lag.
MEN OST ER SÅ MYE MER! Ost er en kobling til et landskap og lange tradisjoner. Det er her jeg kjenner hjertet virkelig begynner å slå. Gi meg historiene bak. La meg reise dit ostene lages!
En gang presenterte en sveitsisk ostemann meg for en ost som var ystet på melk fra kyr på vårbeite. Det påvirket smaken sa han, og jeg nikket med ostebiten i m