Kjøttbransjen
25.01.2018
KIRKENÆR Det er ikke enkelt å få kundene til å falle for nye produkter. Men Kiwi-butikksjef Simen Hansrud vil gjerne og oppfordrer kjøttleverandørene til å spørre butikkene om idéer.
- Her skjer det ikke mye nytt ... Simen Hansrud setter pris på kundene sine, men han skulle gjerne sett at de var mer nysgjerrige på nye matprodukter. Solør er ikke området der nyhetene slår best an: Solungene setter pris på de gamle tradisjonene.
KARBONADELAND
- Det går mye karbonader, kjøttpølser og wienerpølse. Til jul var det pinnekjøtt, ribbe, julepølse og sylte. Medisterfarse er stort når vi først har det inne. Nyheter er ikke det store her på bygda. De eldre er glade i standardtingene, konstaterer Hansrud.
Han ha
Gå til medietKARBONADELAND
- Det går mye karbonader, kjøttpølser og wienerpølse. Til jul var det pinnekjøtt, ribbe, julepølse og sylte. Medisterfarse er stort når vi først har det inne. Nyheter er ikke det store her på bygda. De eldre er glade i standardtingene, konstaterer Hansrud.
Han ha