AddToAny

Vipps samlet i Bjørvika

Vipps samlet i Bjørvika
Å fusjonere tre selskaper mens man sitter på tre ulike steder og mens man samtidig har en tett lanseringskalender er ingenting Elisabeth Haug anbefaler. Nå er endelig det sammenslåtte Vipps samlet i nye lokaler i Bjørvika.
Tekst og foto: Sjur Anda

Vipps står det med store oransje bokstaver utenfor inngangen et steinkast fra Operaen. En etasje opp i det som fremstår som hypermoderne lokaler i et helt nytt bygg i Bjørvika finner vi nå Vipps. For Vipps ble navnet på det nye selskapet, som er sammenslått av Vipps, BankID og BankAxept.

- Vi bygger videre på den sterke merkevaren Vipps har opparbeidet seg. Det er også den som er mest kjent blant folk flest, sier Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps.

Nå er de rundt 200 ansatte og 100 innleide i selskapets nye lokaler, men hvor mange de er endrer seg fra uke til uke.

- Vi har sterkt fokus på at vi skal være så mange fast ansatte som mulig, men har nok litt flere innleide enn det vi egentlig ønsker, sier Haug.

I fjor sommer ble fusjonen gjennomført. Siden da har selskapet vært spredt på tre ulike steder i Oslo. Det å gjennomføre en fusjon og ikke sitte sammen, er ikke noe Vipps-sjefen anbefaler.

- Det har vært utfordrende, for samtidig har vi hatt mange lanseringer og sterke konkurrenter har kommet på banen. Vi hadde ikke anledning til å være introverte, men måtte løpe fort sammen allerede fra første dag, sier Haug.

EGNE LEVEREGLER

Nå har ikke de tre selskapene sittet hver for seg

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

I år var Fana Sparebank med i Great Place to Work for første gang. Resultatet ble en hederlig 10. plass samt pris for samfunnsansvar og bærekraftarbeid.
article_web Finansfokus 25.03.2019
Rede Eiendom på Helgeland er en av to eiendomsmeglerforetak som har tariffavtale med Finansforbundet. Dette gir bedre arbeidsforhold og større forutsigbarhet både for ansatte og ledelse.
article_web Finansfokus 22.03.2019
Nordmenn forsøkte i 2018 å svindle forsikringsselskapene i alt 1157 ganger, ifølge Finans Norges svikstatistikk for 2018. - Det som blir avdekket er dessverre bare toppen av isfjellet, sier utredningssjef Rune Skare i Tryg.
article_web Finansfokus 21.03.2019
For eiendomsmeglerne Grethe og Geir er virkeligheten langt unna BMW, Rolex og fete lunsjer. For dem handler det om tapte sparepenger og en evig bekymring for om pengene dekker månedens regninger.
article_web Finansfokus 20.03.2019
Tall fra Nets og Vipps AS viser at i februar ble det gjennomført 141,1 millioner kortkjøp, en vekst på 4,2 prosent i forhold til februar 2018.
article_web Finansfokus 19.03.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt