AddToAny

Vipps samlet i Bjørvika

Vipps samlet i Bjørvika
Å fusjonere tre selskaper mens man sitter på tre ulike steder og mens man samtidig har en tett lanseringskalender er ingenting Elisabeth Haug anbefaler. Nå er endelig det sammenslåtte Vipps samlet i nye lokaler i Bjørvika.
Tekst og foto: Sjur Anda

Vipps står det med store oransje bokstaver utenfor inngangen et steinkast fra Operaen. En etasje opp i det som fremstår som hypermoderne lokaler i et helt nytt bygg i Bjørvika finner vi nå Vipps. For Vipps ble navnet på det nye selskapet, som er sammenslått av Vipps, BankID og BankAxept.

- Vi bygger videre på den sterke merkevaren Vipps har opparbeidet seg. Det er også den som er mest kjent blant folk flest, sier Elisabeth Haug, nestsjef i Vipps.

Nå er de rundt 200 ansatte og 100 innleide i selskapets nye lokaler, men hvor mange de er endrer seg fra uke til uke.

- Vi har sterkt fokus på at vi skal være så mange fast ansatte som mulig, men har nok litt flere innleide enn det vi egentlig ønsker, sier Haug.

I fjor sommer ble fusjonen gjennomført. Siden da har selskapet vært spredt på tre ulike steder i Oslo. Det å gjennomføre en fusjon og ikke sitte sammen, er ikke noe Vipps-sjefen anbefaler.

- Det har vært utfordrende, for samtidig har vi hatt mange lanseringer og sterke konkurrenter har kommet på banen. Vi hadde ikke anledning til å være introverte, men måtte løpe fort sammen allerede fra første dag, sier Haug.

EGNE LEVEREGLER

Nå har ikke de tre selskapene sittet hver for seg

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Like krav, men ulike betingelser er mye av grunnen til at kvinner er betydelig underrepresentert i ledende stillinger i finansbransjen.
article_web Finansfokus 16.05.2019
I serien min normalarbeidsdag har vi i dag kommet til Marie Heieren, hovedtillitsvalgt i Sparebanken Sogn og Fjordane. Hun bruker fremdeles kontanter, men fremst i en veldig spesiell anledning.
article_web Finansfokus 15.05.2019
SBanken er beste finansforetak, både på Rep Tracks omdømmemåling og i Norsk kundebarometer. - Det viser at god kundeservice ikke trenger å være ansikt til ansikt, sier Sarah Mjåtvedt.
article_web Finansfokus 13.05.2019
Hver fredag publiserer vi en spalte om folk i bransjens arbeidsdag. I dag er turen kommet til Dag Inge Lund som blir inspirert av sine barn og av å prøve nye ting.
article_web Finansfokus 10.05.2019
Styrene i Flekkefjord Sparebank og Kvinesdal Sparebank har besluttet å innlede forhandlinger med sikte på en fusjon av de to bankene.
article_web Finansfokus 09.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt