Kjøkkenskriveren
12.12.2017
Solveig Svahnström er kokk, konditor og idealist. Nå jobber hun ved restaurant Bønder i Byen i Kristiansand. Hennes mantra er hele tiden å perfeksjonere arbeidsoppgavene - noe som også betyr å gi norsk julemat en ny vri.
Hos Bønder i Byen begynner de å forberede julemenyen mange måneder i forveien. Fårekjøtt i flere varianter skal bestilles. Kvantum må bestemmes. Og prisene fastsettes, selvsagt.
- For leverandørene er det ofte et kvalitetsstempel å være underleverandør til oss. Dermed kan vi være med å fastsette prisen, sier Solveig Svahnström. Hun har vært besetningsmedlem hos Bønder i Byen i Kristiansand siden oppstarten for tre år siden. Uformelt, raust og overkommelige priser er stikkordene for det de gjør og lager. Slik presenterer Bønder i Byen seg selv: «Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø».
Gå til mediet- For leverandørene er det ofte et kvalitetsstempel å være underleverandør til oss. Dermed kan vi være med å fastsette prisen, sier Solveig Svahnström. Hun har vært besetningsmedlem hos Bønder i Byen i Kristiansand siden oppstarten for tre år siden. Uformelt, raust og overkommelige priser er stikkordene for det de gjør og lager. Slik presenterer Bønder i Byen seg selv: «Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø».


































































































