AddToAny

TRE TRENDRETTER FRA TIKTOK

TRE TRENDRETTER FRA TIKTOK
Flere tar til orde for at TikTok ikke bare har endret vår måte å lage mat på.
Plattformen har også blitt hovedkilden til nye oppskrifter og matinspirasjon for både profesjonelle kokker og nybegynnere på kjøkkenet. Som student i 20-årene og en hyppig bruker av appen tviler jeg ikke et sekund på det. Kjendiskokker har blitt noen av de mest populære brukerne med millioner av følgere. Det er også fascinerende å se hvordan superenkle matoppskrifter fra helt vanlige mennesker verden over går viralt og blir til populære mattrender også her i Norge. Med korte og enkle videoer av matoppskrifter fremstår de oppnåelige og enkle å lage. Når flere og flere tester de ut, øker også nysgjerrigheten. Jeg våger å påstå at Tiktok er
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Mange kommuner og institusjoner lurer på hva Matgledekorpset har å tilby.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Hver fredag inviterer programleder og politisk rådgiver i Delta Knut Roger Andersen aktuelle gjester til å diskutere dagsaktuelle saker i Deltas studio.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
En britisk studie av nærmere 10 000 skoleelever viser at barn som spiser frukt og grønt har bedre psykisk helse. Barn som spiste fem eller flere porsjoner frukt og grønt om dagen skåret høyest på mental velvære.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Helt siden 2013 har Horten kommune satset på forebyggende ernæringsarbeid i oppvekstsektoren. - Vi må få ansatte og barna med på laget. Da smitter det over på foreldrene, sier Pia Harritz Torchio, ernæringsrådgiver for HOPP - helsefremmende oppvekst i kommunen.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021
Maten som serveres på kommunenes eldresentre skal få et løft.
Kjøkkenskriveren 26.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt