AddToAny

Tåle dagens lys

Tåle dagens lys
Finansnæringen lever av tillit. Næringen er sentral i bekjempelse av finansiell kriminalitet. Vi selv og de som ser og vurderer oss, skal være sikre på at vi jobber i henhold til lover og regler.
I tillegg bør vi ha etiske standarder av høy kvalitet, jobbe mot smutthullstenking og sikre at vi fortjener vårt gode navn og rykte.

MENINGER: Jeg representerer de ansatte i en næring som kontinuerlig må jobbe med sitt omdømme. Da kan ikke en bedrifts utbyttesult gå foran etikk. Finansforbundets medlemmer er autoriserte til å rådgi og selge etter bransjestandarder næringen må etterleve. Når vi leser om Panama papers eller hvitvasking i Estland, er det fortærende og ikke minst skuffende.

Panama papers først: At det kan være lovl

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Sbanken og Nordea er de bankene som fremhever seg med hver sin rådgivningsrobot. DNB har appen Spara, som også skal gi råd, men i hovedsak er en digital fondsvelger.
article_web Finansfokus 17.06.2019
Hovedtillitsvalgt Jan Berge i SpareBank 1 Telemark var med på å installere den første minibanken i Porsgrunn i det forrige århundre.
article_web Finansfokus 14.06.2019
Finansdirektør Kjerstin Braathen tar over jobben som konsernsjef i DNB etter Rune Bjerke 1. september. De tillitsvalgte er fornøyd med at det kom en intern kandidat.
article_web Finansfokus 13.06.2019
I løpet av ti år er 13 000 rådgivere autorisert gjennom FinAut. Nå forbereder organisasjonen seg på å autorisere rådgivningsroboter.
article_web Finansfokus 13.06.2019
Forsikringssvindel er blant de forbrytelsene som er mest akseptert blant folk flest. Det viser også igjen på hvem som begår svik.
article_web Finansfokus 12.06.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt