Ren Mat
08.09.2020
BÅLPIZZA MED TIMIAN OG STEINSOPP Denne oppskriften tar utgangspunkt i ferdigstekte pitabrød. Du kan gjerne bruke pizzadeig som trykkes ut i pannen. Sjekk oppskriften «Villbakst med kokos» på
renmat.no for grunnoppskrift på brøddeig på tur. Du kan bruke både tørket og fersk steinsopp, men soppsmaken blir ikke like intens med fersk.
1-2 pitabrød til hver 2 ss tørket timian en boks fet rømme en håndfull tørket/fersk steinsopp en håndfull revet gulost eller mozzarella en klype tørkede chiliflak
Rør ut timian i rømme. Du kan gjerne gjøre det en dag eller to
Gå til mediet1-2 pitabrød til hver 2 ss tørket timian en boks fet rømme en håndfull tørket/fersk steinsopp en håndfull revet gulost eller mozzarella en klype tørkede chiliflak
Rør ut timian i rømme. Du kan gjerne gjøre det en dag eller to