Kjøkkenskriveren
31.01.2017
Nyt en liten smakebit på hvordan vi har satt sammen menyer og laget energitette mellommåltider, nettopp for å kunne være med å friste alle dem med liten matlyst.
BRØDMAT TIL FROKOST
Små grep kan gi gode resultater! Bildet viser èn porsjon standard frokost til venstre og èn porsjon beriket frokost til høyre - se forskjellen.
STANDARD TILBEREDNING PÅ SYKEHUS OG SYKEHJEM:
Beregnet næringsinnhold: 353 kcal og 10,6 g protein
INGREDIENSER:
2 hele brødskiver Pålegg brødskive èn: 5 g smør 1 skive kokt skinke 3 agurkskiver Pålegg brødskive to: 5 g smør 2 ss Nora jordbærsyltetøy
Serveres med:
1,5 dl appelsinjuice 1 kopp kaffe Beriket tilbereding: Høyere energi- og næringsnivå, samt mindre porsjon: Beregnet næringsinnhold: 569 kcal og 13 g protein
INGREDIENSER:
2 halve brødskiver Pålegg ½ brødskive èn: 5 g smør 40 g Stabbur-Makrell 7 g Idun Majones Pålegg ½ brødskive to: 5 g smør 1 skive gulost 1 ss Nora jordbærsyltetøy
Serveres med:
1,5 dl Liva Energi epledrikk 1 kopp kaffe med 10 g fløte ■
Beriket tilberedning:
• Antall skiver er redusert f
Gå til medietSmå grep kan gi gode resultater! Bildet viser èn porsjon standard frokost til venstre og èn porsjon beriket frokost til høyre - se forskjellen.
STANDARD TILBEREDNING PÅ SYKEHUS OG SYKEHJEM:
Beregnet næringsinnhold: 353 kcal og 10,6 g protein
INGREDIENSER:
2 hele brødskiver Pålegg brødskive èn: 5 g smør 1 skive kokt skinke 3 agurkskiver Pålegg brødskive to: 5 g smør 2 ss Nora jordbærsyltetøy
Serveres med:
1,5 dl appelsinjuice 1 kopp kaffe Beriket tilbereding: Høyere energi- og næringsnivå, samt mindre porsjon: Beregnet næringsinnhold: 569 kcal og 13 g protein
INGREDIENSER:
2 halve brødskiver Pålegg ½ brødskive èn: 5 g smør 40 g Stabbur-Makrell 7 g Idun Majones Pålegg ½ brødskive to: 5 g smør 1 skive gulost 1 ss Nora jordbærsyltetøy
Serveres med:
1,5 dl Liva Energi epledrikk 1 kopp kaffe med 10 g fløte ■
Beriket tilberedning:
• Antall skiver er redusert f