Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Ingenting bør stå uprøvd i kampen om å rekruttere ungdom til matfagene. Nå ser et nytt rekrutteringskonsept dagens lys i Trondheim.
Pop-up Restaurant & Matfag er et initiativ fra Strinda Videregående skole og Geir Rune Larsen i Trøndelag Fylkeskommune. Tre av Trondheims beste restauranter stilte velvillig opp sammen med støttespiller ASKO Servering Midt-Norge. Kokker og servitører fra To Rom & Kjøkken, Søstrene Karlsen/ Kalas & Canasta og Frati/Ai Suma satte av tid for å besøke ungdomsskolene Charlottenlund, Rosenborg og Blussuvoll i Trondheim. Dette er en pilot for å høste erfaringer og for å se responsen fra ungdommene og skolene.
KONTINUERLIG FOKUS
- Rekrutteringen til matfagene trenger kontinuerlig fokus for å opprettholde søkermassen til
Gå til medietKONTINUERLIG FOKUS
- Rekrutteringen til matfagene trenger kontinuerlig fokus for å opprettholde søkermassen til