AddToAny

Min arbeidsdag: - Outsourcing største utfordring

-Den største utfordringen er at bransjen outsourcer tjenester til lavkostland for å spare penger. Dette fører til tap av arbeidsplasser og skatteinntekter i Norge, sier Berit Stenvold, hovedtillitsvalgt i Intrum Norge.
Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Berit Stenvold, hovedtillitsvalgt i Intrum Norge, 60 år.

Kaffe eller te?

Ja takk, begge deler. Kaffe om morgenen, te om kvelden.

Hva har du på nattbordet?

Jeg er A-menneske og svært kveldstrøtt, så det er kun mobilen og en lampe på mitt nattbord. Det hender likevel jeg hører på lydbok til jeg sovner. For tiden hører jeg på «Gaven» som er en roman bygget på historien om Norges mest kjente kloke kone, Anne Brannfjell.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Som regel idet mobilen vekker meg. I krevende saker tar jeg dessverre også arbeidet med meg inn i søvnen.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Siden jeg hadde delvis hjemmekontor allerede på begynnelsen av 2000-tallet, er jeg vel vant med denne arbeidsformen. Korona har jo likevel preget hverdagen. Fra 12. mars 2020 var det kun hjemmekontor som gjaldt. Da måtte jeg finne nye måter å kommunisere på for å opprettholde kontakten med kollegaer, andre tillitsvalgte og medlemmer. Jeg vil jo si at min digitale kompetanse har fått et løft det siste halvannet året. Teams er blitt uunnværlig. Jeg trives svært godt med å jobbe hjemmefra og føler jeg er mer effektiv og får større ro til å konsentrere meg. Det mest krevende med denne arbeidsformen er å komme i kontakt med nyansatte og potensielle medlemmer.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Vi som jobber med inkasso, får jo ofte mange

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Mange bedrifter i bank, finans og forsikring legg framleis til rette for heimekontor.
Finansfokus 08.08.2022
Norsk finansbransje har ennå ikke oppdaget mulighetene som ligger i sirkulære forretningsmodeller - og risikoen med de lineære, mener Finansforbundet og Circular Norway.
Finansfokus 24.06.2022
I Nederland har Rabobank har vært pådriver for sirkulære forretningsmodeller siden 2014. I Norge er det fortsatt mulig å bli pioner innen sirkulær finans.
Finansfokus 23.06.2022
NHH-forskerne Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen har snakket om sirkulær økonomi i en årrekke. De siste årene er det blitt langt flere som lytter.
Finansfokus 22.06.2022
Sirkulær økonomi vil påvirke finansbransjen mye de neste årene. Se vår video og få en introduksjon til hva det er og hvordan det kan påvirke din arbeidsplass.
Finansfokus 21.06.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt