AddToAny

Min arbeidsdag: Nye krav gir nye jobber

- Den største utfordringen for finansbransjen akkurat nå er alle regulatoriske krav som er kommet.
Det positive sett fra et fagforeningsperspektiv er jo at nye krav gir mange nye jobber spesielt innen AML og GDPR, sier konserntillitsvalgt Sigmund Hollerud i DNB.

Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Sigmund Hollerud/ Konserntillitsvalgt/ DNB/ 33 år.

Kaffe eller te?

Kaffe.

Hva har du på nattbordet?

Ingenting.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Prøver å vente til jeg har levert i barnehagen, men nå på hjemmekontor blir fort til at jeg tenker på jobb allerede ved frokostbordet.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Fra mye reising og tid borte til å nesten bare jobbe hjemmefra har vært en stor forandring.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

Her er det mye jeg kan trekke frem, men i år er det jo landsmøte. Så da må jeg nesten si å delta på landsmøte for første gang og tale til alle delegater (og dirigenter) husker jeg spesielt godt. Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å engasjere seg, enten ved å delta selv eller komme med forslag til forbedringer. Det e

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Tom Knutsen var arbeidssøkende etter å ha droppet ut av universitetsstudier. Han hadde null erfaring med bank, men deltakelse i et læringsprogram i datakoding og en DNB-leder på talentjakt ga ham hurtigansettelse i Bergen.
Finansfokus 16.08.2022
En ny FAFO-rapport viser at flere finansansatte blir utsatt for sanksjoner når de varsler om kritikkverdige forhold i jobben. Nå vil Finansforbundet rydde opp og har fått med seg arbeidsgiverne i bransjen.
Finansfokus 15.08.2022
- Finansbransjen tar store steg innenfor IT og det er derfor et stort behov for økt IT-kunnskap blant oss som jobber i bransjen. Man ser at IT-kunnskapene er veldig variable, her har vi unge et ansvar for å heve kompetansen til andre.
Finansfokus 12.08.2022
Den nye sjeføkonomen i YS, Merete Onshus, innser at hun kan oppfattes som en brems når lønnskrav skal diskuteres.
Finansfokus 11.08.2022
Mens antall jobber i norske sparebanker synker, øker det kraftig i forretningsbankene. Det kan tyde på at forretningsbankene vinner kampen om kompetansen.
Finansfokus 10.08.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt