Kjøkkenskriveren
04.09.2018
Nina Engøy Johansen har tatt Mesterbrevet i institusjonskokkfaget. Nå lukter hun litt på studier innen ernæring. - Vi bruker mye armer og bein i jobben. Det er fint å vite at hodet også fungerer.
Nina Engøy Johansen har jobbet som institusjonskokk i over 20 år i Rødøy kommune i Nordland. Hun jobber på et kommunalt kjøkken som lager mat til 18 beboere. Johansen har ansvaret for den daglige driften av kjøkkenet, som har 1,5 stillinger. Ideen om å ta mesterbrevet kom etter en modningsprosess.
- Når du har vært i yrket så lenge som meg, går arbeidsoppgavene gjerne på autopilot. Jeg fikk høre om stipendordningen, og tenkte at tiden var inne for litt faglig påfyll, s
Gå til mediet- Når du har vært i yrket så lenge som meg, går arbeidsoppgavene gjerne på autopilot. Jeg fikk høre om stipendordningen, og tenkte at tiden var inne for litt faglig påfyll, s