AddToAny

Med vinnerspill på CVen

Studentene ville nettverke, og Norsk Pensjon ønsket å få nye idéer. Det ga god match.
- Jeg synes innovasjon og entreprenørskap er spennende, og det er gøy å utfordre seg selv. Du lærer veldig mye av å dra på sånne seminar, i tillegg til at det er en god mulighet til nettverking, noe som er veldig viktig innenfor et slikt felt. Du blir synlig, sier masterstudent Sara Laassiri Nielsen fra vinnerlaget, om hvorfor hun meldte seg på.

Norsk Pensjon arrangerte i samarbeid med BI i høst innovasjonsseminar for studenter. Målet med seminaret var å få nye ideer til hvordan øke interessen og kunnskapen om pensjonsfeltet.

Det er mye misforståelser rundt pensjonssparing, og det er kanskje ikke så intuitivt som man skulle ønsket.

Sara Laassiri Nielsen

Studenter fra 12 universet og høgskoler var invitert til å konkurrere i et slags hackaton for å skape det beste konseptet for å få mer blest om pensjonssparing. Vinnerne ble et lag fra Høgskolen på Vestlandet.

FINT PÅ CV-EN

Målet var aldri å vinne. Det var viktigere for henne og det tverrfaglige laget å få nye kontakter, samt øke kunnskapen både når det kom til pensjon og innovasjon.

Nielsen som også er engasjert i studentorganisasjonen Start Bergen, hentet inspirasjon fra seminaret da hun nylig var med å arrangere casekonkurransen Bergen Brainstorm.

- Det å delta på innovasjonseminar gjør seg også fint på CVen. Og det at vi vant er jo enda bedre. Det var også nyttig med bedriftsbesøk, og vi er jo selv i målgruppen når det kommer til å øke kompetansen på pensjonssparing.

Laget hennes vant konkurransen, etter at de hadde gjennomført en markedsundersøkelse for å kartlegge unges kunnskapsnivå om pens

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

Høstens vervekampanje er i mål, og denne gangen fikk forbundet hele 800 nye medlemmer: 712 nye ordinære medlemmer og 88 studentmedlemmer.
Finansfokus 19.12.2023
Personopplysningsvernet blir bare viktigere i takt med at teknologien utvikler seg. De siste årene har utviklingen vært enorm.
Finansfokus 19.12.2023
? Det er spådd en fusjonsbølge blant norske sparebanker. Stadig nye reguleringer sammen med urettferdige kapitalregelverk, skulle tilsi at mange av de minste så på sammenslåing som uunngåelig. ? Likevel går det tregt. Kanskje er det ikke kalkulatoren som styrer? For ikke alle setter maks avkasting som mål.
Finansfokus 19.12.2023
Nordea har i høst rekruttert 15 nye medarbeidere til bankens talentfabrikk i region Nordvest.
Finansfokus 19.12.2023
19. desember blir det avgjort om Finansforbundet melder seg ut av YS. Da holdes et ekstraordinært digitalt landsmøte i Finansforbundet.
Finansfokus 19.12.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt