Kjøkkenskriveren
12.12.2017
Arbeidet vårt har en alvorlig grunntone. Eldremat og underernæring. Allergier og spesialkost. Sunn mat og forebygging. Vi lobber mot departementer og politikere. Løfter frem problematikk i media.
Synliggjør viktigheten av kompetanse og samarbeid. Med alt dette i bakhodet er det lett å glemme hva det hele egentlig handler om, hva som gjorde at vi havnet i denne bransjen i utgangspunktet: Kjærligheten til mat.
Det var her det startet. Det begynte med at vi fikk være med på kjøkkenet hjemme, og fikk interesse for matlaging. Etter hvert begynte vi litt på egen hånd, og syntes det var stas å servere mer eller mindre vellykkede resultater til familie og venner. Jeg husker hvordan jeg som guttunge sto opp tidlig når vi hadde
Gå til medietDet var her det startet. Det begynte med at vi fikk være med på kjøkkenet hjemme, og fikk interesse for matlaging. Etter hvert begynte vi litt på egen hånd, og syntes det var stas å servere mer eller mindre vellykkede resultater til familie og venner. Jeg husker hvordan jeg som guttunge sto opp tidlig når vi hadde


































































































