Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Snaddermat! Saftig kalkunfilet servert på en seng av lekre, ovnsbakte grønnsaker. Enkel gjestemat eller søndagsmiddag til familien. Server gjerne formen alt-i-ett
med en fløtesaus eller et deilig urtesmør.
INGREDIENSER:
11⁄2 kg mandelpotet evt. partypoteter 3 stk persillerot 11⁄2 stk rødløk 1 stk fennikel 2 ss olje 1 stk kalkunfilet, ca. 1500 g (med skinn) 2 ss smør til steking 1 ts salt 1 ts kvernet pepp
Gå til medietINGREDIENSER:
11⁄2 kg mandelpotet evt. partypoteter 3 stk persillerot 11⁄2 stk rødløk 1 stk fennikel 2 ss olje 1 stk kalkunfilet, ca. 1500 g (med skinn) 2 ss smør til steking 1 ts salt 1 ts kvernet pepp