Kjøkkenskriveren
05.05.2020
Konkurranser på SMAK skaper matglede, spenning og ikke minst inspirasjon. Dyktige kokker og fagarbeidere får vist seg fram for både dommere, bransjefolk og publikum. SMAK 2020 var intet unntak.
NM i Community Catering 2020 gikk over to dager. Første dag var en innledende runde hvor lagene ikke kjente oppgaven på forhånd. Laget Scandic Maritim Catering fra Haugesund klarte denne utfordringen best. Laget fra Coor, Equinor Business Center fra Forus, Stavanger, kom på andreplass i den innledende runden, men viste hva de var god for i finalen. Da gikk de helt til topps og fikk 92,6 poeng av 110 oppnåelige.
Laget fra Universitetssykehuset i Nord-Norge HF Tromsø hevdet seg også tidlig i teten. Første dag kom de på tredjeplass. I superfinalen klatret de opp til sølvplassering med 90,4 poeng. Scandic Maritim Catering fra Haugesund endte på bronseplass i konkurransen.
- ALLEREDE VUNNET
På tribunen satt Stei
Gå til medietLaget fra Universitetssykehuset i Nord-Norge HF Tromsø hevdet seg også tidlig i teten. Første dag kom de på tredjeplass. I superfinalen klatret de opp til sølvplassering med 90,4 poeng. Scandic Maritim Catering fra Haugesund endte på bronseplass i konkurransen.
- ALLEREDE VUNNET
På tribunen satt Stei