Kjøkkenskriveren
14.12.2021
Det var kommunens nye kjøkkensjef, Audun Moksheim, som arrangerte turen. - Inspirasjon er viktig for å kunne servere god mat og utvikle oss, sier Moksheim.
Den nye kjøkkenlederen tok med seg flere ansatte til Finnøy, og turen har bokstavelig talt gitt mersmak.
TOMATER I VERDENSKLASSE
Turen startet med bedriftsbesøk hos Lauvsnes Gartneri, som er en av Norges største produsenter av cherrytomater. Det var imponerende å se hvordan det satses på norske tomater. Gartneriet har en topp moderne produksjon av tomater fra frø til ferdig pakket og klar tomat for distribusjon til butikk. - Det handler om grønn fremtid og at energien utnyttes til beste for alle, sa daglig leder Jan Terje Vignes.
RYFYLKEMIDDAG
Når ansatte i Karmøy kommune skal hente inspirasjon, tar de turen til Landahuset på Finnøy. Denne gangen fikk de kjøkkenansatte være med å tilberede middag sammen med ryfylkekokken Frode Selvaag og Arne Brimi. Menyen var selvsagt basert på lokale råvarer. Selvaag og Brimi gikk gjennom menyen før oppgavene ble tildelt. Kjøkkenl
Gå til medietTOMATER I VERDENSKLASSE
Turen startet med bedriftsbesøk hos Lauvsnes Gartneri, som er en av Norges største produsenter av cherrytomater. Det var imponerende å se hvordan det satses på norske tomater. Gartneriet har en topp moderne produksjon av tomater fra frø til ferdig pakket og klar tomat for distribusjon til butikk. - Det handler om grønn fremtid og at energien utnyttes til beste for alle, sa daglig leder Jan Terje Vignes.
RYFYLKEMIDDAG
Når ansatte i Karmøy kommune skal hente inspirasjon, tar de turen til Landahuset på Finnøy. Denne gangen fikk de kjøkkenansatte være med å tilberede middag sammen med ryfylkekokken Frode Selvaag og Arne Brimi. Menyen var selvsagt basert på lokale råvarer. Selvaag og Brimi gikk gjennom menyen før oppgavene ble tildelt. Kjøkkenl