Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Vi som er så heldige å få jobbe på Øystre Slidre Sjukeheims avdelingskjøkken, ønsker å dele vår entusiasme rundt hvor viktig vi anser måltidet som påvirkningsfaktor for helse og trivsel for våre brukere.
Det har jo i lang tid vært et tema rundt mat og ernæring for eldre i media; fra statsminister Erna Solberg sin nyttårstale, til Eivind Hellstrøm's noe generaliserende karakteristikk av maten eldre får tilberedt. Det er brukt lite appetittvekkende bilder i media av udefinerbare middagsretter som serveres i et nitrist plastbeger med det formål å få oppmerksomhet rundt temaet.
Etter en grundig prosess fra både ledelse, avdelinger og kjøkken i Øystre Slidre kommune i 2016 ble det vedtatt å forandre på intervallene mellom måltidene som ble servert til brukerne. Inntil da ser
Gå til medietEtter en grundig prosess fra både ledelse, avdelinger og kjøkken i Øystre Slidre kommune i 2016 ble det vedtatt å forandre på intervallene mellom måltidene som ble servert til brukerne. Inntil da ser