AddToAny

Ga justisministeren 45 siders dokument om politihverdagen: - Jeg ønsker å vite om dette

Da Jøran Kallmyr besøkte Sør-Øst politidistrikt fikk han 45 sider med tilbakemeldinger fra politiansatte. Hovedsakelig om en politihverdag med for få ressurser og høyt frustrasjonsnivå.
Justisminister Jøran Kallmyr har den siste tiden vært på en rundreise til landets politidistrikt. Onsdag var han i Sør Øst, for å høre om status i politidistriktet. Her møtte statsråden politidistriktets ledelse, og også representanter fra fagforeningene og hovedverneombudet.

Det var under siste delen av programmet, at Kallmyr fikk overlevert et 45 siders dokument med tilbakemeldinger fra politiansatte, om hvordan de opplever sin arbeidshverdag.

Tilbakemeldingene er samlet inn av Politiets Fellesforbund i Sør-Øst, og forteller i hovedtrekk om for få ressurser, og indirekte og direkte konsekvenser av dette.

Kallmyr forteller til Politiforum at han er glad for å få denne samlingen med tilbakemeldinger.

- Ønsker å vite om det

- Det synes jeg er kjempebra. Det er nettop derfor jeg reiser rundt. For jeg ønsker å vite om dette. Jeg har ikke rukket å lese det ennå siden jeg fikk dette for en halvtime siden, men det er viktig å få tilbakemeldinger fra politiansatte. Man trenger det, sier Kallmyr, på telefonen like etter at besøket i Sør-Øst er avsluttet.

Han legger til at det samtidig også er viktig at ansatte skal skjønne hele bildet av hvorfor man gjør de endringene som gjøres.

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Agder politidistrikt har så langt i sommer anmeldt 33 båtførere for å ha kjørt med promille over 0,8 - og frykter verre tall i år enn i fjor.
Politiforum 19.07.2019
Det er på tide at politikerne i Norge får øynene opp for alvoret i situasjonen, gjerne før vi mister alle ressursene våre til Sverige, skriver Lisa Figenschou.
Politiforum 18.07.2019
Vi skal gjøre vårt for å påvirke, skriver PF-leder Sigve Bolstad.
Politiforum 17.07.2019
- Alle, fra små barn og fine fruer til tøffe ungdommer og slitne narkomane, vil hilse på hesten, og det gir oss en unik inngang til kommunikasjon og kontakt, sier Mari Engestøl Røgeberg, avsnittsleder for Rytterkorpset.
Politiforum 17.07.2019
Rosemaling er et fint håndverk, men det fungerer dårlig som styringsform, skriver Astrid Røren, nestleder i Politiets Fellesforbund i Sør-Øst.
Politiforum 16.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt