AddToAny

Fremtidsfullmakt gir trygghet

Fremtidsfullmakt gir trygghet
Ekteparet Børre og Åse H. Lyhmann Blixrud har tatt et viktig grep for å sikre sine interesser dersom noe skulle skje dem. De har fått bistand til å opprette en fremtidsfullmakt.
Svein Åge Eriksen Foto: Privat

MJØNDALEN: Før korona-krisen, tok Blixrud en viktig avgjørelse: De ønsket å få profesjonell hjelp til å sette opp en fremtidsfullmakt. I dag er de begge pensjonister, lever et aktivt liv med trening og turer og er i god form. Men h va som skjer i morgen, er det ingen som vet. Derfor gir fremtidsfullmakten en ekstra trygghet i utrygge tider. '

Det er godt å tenke på at nå er det gjort

PROFESJONELL HJELP

Ekteparet Blixrud hadde lest en del om utforming av fremtidsfullmakter og snakket med sine to døtre, før de bestemte seg for å få profesjonell hjelp. Finansforbundet har inngått et samarbeid med advokatfirmaet Eckhoff, Fosmark & Co som tilbyr medlemmene privatrettslig hjelp til redusert pris.

-Hvorfor ønsket dere å benytte Finansforbundets medlemsfordel privatrett?

- Jeg har vært medlemmer i forbundet siden 1981 og det har alltid vært veldig trygt å ha forbundet i rygge n. Da vi bestemte oss for å skrive hver vår fremtidsfullmakt, så var det viktig at dokumentene fikk den riktige ordlyden. Den dagen noe skulle skje med en av oss eller begge, så er det viktig at ordlyden er presis slik at våre interesser blir ivaretatt. Det var selvsagt en ekstra trygghet at forbundet går god for advokatene som medlemme ne kan kontakte, sier Børre og Åse H. Lyhmann Blixrud.

KUN TO UKER

Fra de tok kontakt med advokatkontoret første gang til fremtidsfullmakten var ferdig underskrevet, gikk det bare et par uker. De første samtalene ble gjort på telefonen, mens selve utformingen og underskriftene ble gjort med vitners nærvær hos advokat firmaet i Oslo. Børre og Åse har skrevet hver sin fremtidsfullmakt der de er fullmektiger for hverandre. I tillegg har de ført opp en reservefullmektig.

GODE DAGER: - Vi er friske og raske og holder oss i form, men vi vet ikke hva fremtiden bringer. Da er det viktig å ha skrevet en fremtidsfullmakt, sier Børre og Åse H. Lyhmann Blix

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

600 medlemmer sendte umiddelbart inn søknad da Finansforbundet nylig tilbød 20 gratis studieplasser på BI-studiet D igital F orretni ngsforståelse. Det tok bare noen minutter før gratisplassene bl e revet bort.
Finansfokus 25.05.2020
Sheila Mann synes politikerne har gått fra å være veldig opptatt e av å krangle med hverandre til å stå samlet i en krise. Hun kjente på skikkelig stolthet da statsminister en hadde en egen pressekonferanse for barna.
Finansfokus 22.05.2020
Det kan bli litt mye å håndtere for finansforetakene når stadig nye regler skal etterleves.
Finansfokus 19.05.2020
Dagane til Anja Woldsund Thomsen i SpareBank 1 Søre Su nnmøre pregast av at mange av kundane er engstelige for økonomien sin, spør om avdragsfriheit og lågare l ånerente.
Finansfokus 15.05.2020
DNB og Nordea har vraket v ideomøteløsningen Zoom etter avsløringer om sikkerhetshull og persondata på avveie.
Finansfokus 13.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt