Ren Mat
28.06.2018
Fast food har fått en ny dimensjon, nemlig fast (food)fermentering. Maten vår har aldri blitt raskere omdannet til jord.
FERMENTERING kjenner mange til gjennom surdeig, yoghurt og surkål. Melkesyrebakterier er gode venner som hjelper oss å gjøre næringsstoffene i maten tilgjengelige og bidrar til en god fordøyelse og tarmkultur. Komposten vår liker også bakterier som bryter ned og spalter opp. Kompost er egentlig ikke noe annet enn en levende haug med organisk materiale og mikroorganismer i alle former og fasonger som spiser maten, hverandre og hverandres avføring, slik at det som en gang var fargerikt grønnsakskall og annet matavfall, blir til frisk jord full av næringsstoffer som vi kan dyrke nye grønnsaker i.
MED BOKASHI har vi fått tilgang til et system som fermenterer maten
Gå til medietMED BOKASHI har vi fått tilgang til et system som fermenterer maten