AddToAny

De 3 Stuer Vår Energi er Årets Matgledebedrift

Vinner i den tradisjonsrike konkurransen TINE® Årets Matgledebedrift ble kåret torsdag 28. oktober. Førsteplassen gikk til De Tre Stuer Vår Energi, 2. plass til Mat so klart og 3. plass til Grilstad AS.
TINE® Årets Matgledebedrift er en tradisjonsrik konkurranse som har vært avholdt 14. ganger. Nytt av året er at vinneren av årets konkurranse kåres både blant TINE Partners serverings- og industrikunder. Serveringskundene ble vurdert ut i fra den totale matgleden de formidler til gjestene. Industrikundene ble vurdert ut fra lansering av et nytt produkt med ost.

- Vi i juryen har igjen hatt et ekstremt vanskelig valg, da det har vært en svært jevn konkurranse med mye matglede, sier jurymedlem og matfaglig ansvarlig i TINE Partner, Pål Jetmundsen.

Kjent for sine elleville påfunn

Vinneren av konkurransen ble De 3 Stuer Vår Energi i Sandnes.

- Hos vinneren investeres det stort i matglede som dokumenteres rikelig. Stedet er kjent for å stelle i stand et hav av elleville påfunn og er dagens høydepunkt for mange av kundene. Så kjent er de at de ble spurt om å ta på seg et oppdrag for næringsforeningen i samme by - selvsagt med stor suksess, det også. Bondens m

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Bare få dager etter at Oslo kommune mottok «Leve hele livet»-prisen, inviterte helse- og sosialutvalget i kommunen til en åpen høring.
Kjøkkenskriveren 17.12.2021
Sundvolden Hotel gikk til topps i konkurransen Matprisen 2021 i kategorien Årets storkjøkken. Dermed danket de ut BAHR/Annerledes personalrestauranter AS og Granly Stiftelse på Østre Toten, som var nominert i samme kategori.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
- Alle har vært foregangsmenn for norsk siderproduksjon og har vært viktige bidragsytere til den formidable veksten sider har hatt i Norge de siste årene.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
Kokkelærlingen Espen Laumann (21) på Britannia Hotel gikk til topps i «European Young Chef Award 2021» i Portugal nylig.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021
Cathrine Borchsenius, som er klinisk ernæringsfysiolog i Bærum kommune, mener underernæring av eldre må utvides til å handle om mer enn bare de som bor på sykehjem. Innsatsen må settes inn lenge før de eldre havner på institusjon.
Kjøkkenskriveren 14.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt