AddToAny

Bulder har skapt intern konkurranse

Bulder har skapt intern konkurranse
Sparebanken Vests egen bankmygg Bulder Bank har skapt konkurranse mellom finanshusets ulike teknologimiljøer.
Bakgrunnen for satsingen var tredelt. For det første så vi et potensial for å satse nasjonalt på en mobilløsning utviklet i Sparebanken Vest. For det andre så vi et potensial for verdiskaping med økt boliglånsvolum, og for det tredje var det synergieffekter mellom de to utviklingsmiljøene som kunne utfordre hverandre, og tilføre verdier på tvers, sier konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth.
Det Bulder Bank har fått mest oppmerksomhet for siden lanseringen høsten 2019, er løsningen der prisen på en kundes boliglån settes ned etter hvert som sikkerheten blir bedre. Søknadsprosessen er digitalisert, og kundene trenger ifølge Kjerpeseth, svært sjelden å l
Gå til mediet

Flere saker fra Finansfokus

Unge boligkjøpere med ressurssterke foreldre i ryggen kommer seg fortere inn og er med på å presse prisene oppover, som i sin tur gjør det enda vanskeligere for de som ikke er like heldig, sier Kristine Langfjell.
Finansfokus 22.10.2021
De ansatte i Handelsbanken reagerer med stor uro og sjokk på beslutningen om å legge ned virksomheten i Danmark og Finland. - Det er et sjokk, kort og godt.
Finansfokus 21.10.2021
Ledere som styrer på mikronivå er ikke veien å gå. I finansbransjen er det en hybridhverdag som venter medarbeiderne. Det kom frem i en samtale mellom Tove Selnes og Vigdis Mathisen under årets YS-konferanse.
Finansfokus 20.10.2021
Når var du på date sist? - I går faktisk. Svaret kommer raskt og med et smil. - Hvem betalte? Latter. - Det gjorde ingen. Vi plantet et morelltre. - Når var du på ut-og-spise-date sist da? Mer latter. - Det er ikke så lenge siden.
Finansfokus 19.10.2021
Etter gjenåpningen av Norge diskuterer ledelsen og tillitsvalgte i finansnæringen hvilken fleksibilitet de ansatte kan få i valget av arbeidssted.
Finansfokus 18.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt